C2, C2 AA jatkosarja

GrIFK Green - TuTo   10 - 5

Kauniainen

Perjantaipeli Kauniaisissa

Perjantai-iltana pelasimme Kauniaisissa myöhäisillan pelin GrIFKn vieraana alkaen klo 20:20. Peli oli alusta asti vauhdikas ja peliä oli kulunut vain 1:15 kun Henkka teki TuTolle ensimmäisen maalin. GrIFK pääsi kuitenkin tasoittamaan ja meni johtoonkin, mutta Eemilin tasoitusmaalin turvin ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 2-2.

Toisen erän alku olikin vielä hyvää kiekkoa meiltä, pääsimme lyhyeksi hetkeksi johtoasemaan Jalmarin onnistuttua maalinteossa erän puolenvälin tienoilla. Melkein heti kuitenkin GrIFK tasoitti ja teki johtomaalin ajassa 36:23 ja siitä kahden ja puolen minuutin sisään vastustaja onnistui vielä kaksi kertaa maalinteossa ja sinetöi toisen erän loppulukemiksi 3-6.

Kolmannessa erässä onnistui GrIFK vielä 4 kertaa maalinteossa ja TuTon kaksi maalia viimeisteli Jalmari. Pelin lopputulos 5-10 ja pisteet jätettiin bussimatkan päähän.