C2, C2 AA jatkosarja

HAKI Blue - TuTo   6 - 5

Lohja

Peli Lohjalla

Aurinkoisen sunnuntaipäivän iloksi TuTo C2 pääsi pelaamaan kiekkoa Lohjalle isäntinään Harjun Kiekko eli HaKi. Jalmari teki pelin avausmaalin ajassa 3:15. Muutaman minuutin päästä HaKi kuitenkin pääsi tasoittamaan ylivoimalla pelin 1-1. Erän puolivälissä jouduimme pelaamaan 3-5 vastaan - siitä ei lannistuttu ja Jalmari pääsikin läpiajoon ja teki 2-1 johtomaalin AV2 ja sillä tilanteella lähdettiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä HaKi painoi päälle ensin tasoittaen pelin ja hetken päästä mennen johtoon. 33:15 kuitenkin Rasse tasoitti pelin uudelleen ja heti perään 33:50 Sisu vei TuTon johtoon ja tilanteessa 4-3 lähettiin toiselle erätauolle.

Viimeisessä erässä taas TuTo antoi liikaa siimaa vastustajille Haki tuli tasoihin sekä meni johtoon tilanteeseen 4-5. Ajassa 58:40 Late onnistui tasoittamaan pelin taas 5-5. Erän viimeisellä sekunnilla HaKi kuitenkin onnistui vielä tiputtamaan kiekon maaliin Oton räpsästä, joten nämäkin pisteet jäivät HaKille ja lopputulos 5-6.