Julkaistu: 29.11.2017 00.00

Crossfittiä keväällä!


CrossFit Eastin junior/ joukkuetunneilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja erilaisten harjoitteiden kautta. Tunneilla päästään tutustumaan myös lapsille soveltuvaan CrossFit-harjoitteluun omaa kehoa välineenä käyttäen. Treeneissä opetellaan myös eri kehonosien hahmottamista ja ryhmässä työskentelyä. Monipuolinen harjoittelu luo kattavan perustan lapsen fysiikalle lähes mihin tahansa urheilulajiin tulevaisuudessa ja on tehokas keino urheiluvammojen välttämiseen. Harjoituksissa käytetään paljon omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Lisäksi tutustutaan mm. painonnostoliikkeisiin lapsille turvallisella tavalla tekniikkaan keskittyen. Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä juomapullon.



Meille on alustavasti varattu ohjattu tunti viitenä torstaina alkaen 3.5. klo 18.30-19.30. Tämän setin hinta on 500 eur ja se jaetaan/laskutetaan osallistujien kesken. Maaliskuun loppuun mennessä pitää varmistaa otammeko tuon setin, ihan siltä varalta, että jos meiltä ei löydy tarpeeksi tulijoita. Maksimikoko ryhmässä on noin 20 hlöä.



Jos olet halukas tulemaan mukaan, käy merkkaamassa 'in' Jopoxissa 3.5. olevaan tapahtumaan. Ilmoittautuminen on sitova, jotta saamme laskettua tarkkaan mikä osallistujakohtaiseksi hinnaksi lopulta tulee.


Seuran uusimmat

Turun Toverit ry

Sepänkatu 5b, 20700 Turku

toimisto@tuto.fi


Y-tunnus: 0142329-1