C2, C2 AA jatkosarja

TPS Akatemia - TuTo   6 - 0

Impivaara 1

Paikallistaisto Impivaarassa

Lauantai-illan myöhäisottelu käytiin Impivaarassa tuttua TPS Akatemiaa vastaan. Vastustaja oli vahvistanut rivejään ylemmän lohkon pelaajilla, joka tekikin pelistä varsin fyysisen ja vauhdikkaan.

Ensimmäisessä erässä Tepsi pyöritti peliä aluksi melko tiiviisti, mutta pikkuhiljaa omat pelurimme pääsivät vauhtiin ja saimmekin useita hyviä hyökkäys- ja maalintekotilanteita, mutta viimeistely jäi uupumaan. Ensimmäisessä erässä vastustaja pääsikin kahden maalin etumatkaan. Toisessa erässä pääsimme hetkittäin hiukan niskan päälle ja saimmekin monta hyvää tilannetta vastustajan maalille. Yksikään kiekko ei hyvästä yrityksestä huolimatta mennyt vastustajan verkkoon ja viimeiseen erään lähdimme 3-0 tilanteessa.

Viimeisessä erässä tuli heti alkuun pari ikävää jäähyä joka sekoitti pakan lopullisesti. Aikalisän jälkeen pojat taas kokosivat itsensä ja taistelivat hyvin loppuun asti, vaikkakin vastustaja onnistui tekemään viimeisessä erässä kolme maalia ja tulos jäi 6-0 ja pisteet vastustajalle.